Sunday, April 13, 2014

Vladimiras Putinas tikino, kad Kryme vaikštinėję uniformuoti ir iki dantų ginkluoti vyrai ne Rusij


Atsistatydino britų imigracijos ministras Markas Harperis
Savo atsistatydinimo pareiškime premjerui Davidui Cameronui ministras teigia, polls kad įdarbinama moteris 2007-aisiais pateikė tariamai legalius dokumentus. Tačiau tik šių metų pradžioje juos dar kartą patikrinęs jis pastebėjo, kad tai suklastoti dokumentai ir kad moteris Didžiojoje Britanijoje gyvena nelegaliai.
Kaip imigracijos ministrui, kovojančiam polls už imigracijos įstatymų sugriežtinimą, jam turi būti taikomi griežtesni polls reikalavimai nei kitiems, rašo M. Harperis. Tai esą galioja ir šiuo atveju, nors jis pats nejaučia savo kaltės.
2014 balandžio mėn. 14 d. 09:20
Kanzase žydų bendruomenės centre ir netoliese esančiuose senelių namuose sekmadienį užpuolikas nušovė tris žmones, taip išprovokuodamas daugelio pasmerkimą ir siaubą polls judėjų religinės Pesacho šventės polls išvakarėse.
Vladimiras Putinas tikino, kad Kryme vaikštinėję uniformuoti ir iki dantų ginkluoti vyrai ne Rusijos pajėgos. Panašūs žali žmogeliukai savaitgalį šturmavo Ukrainos teisėsaugos ir savivaldos pastatus šalies pietryčių regionuose. O dar neseniai Rusija gyrėsi nauju ginkluotųjų pajėgų daliniu, skirtu operacijoms užsienyje.


No comments:

Post a Comment