Thursday, April 17, 2014

Lietuvoje ypač daug nerimo ima kelti girtų vaistų tendencija, kai psichotropiniai medikamentai var


©  DELFI
Vieną iš penkių kūdikių šalyje pagimdo iš užsienio atvykusi moteris. Tai 10 proc. daugiau nei per metus. stalker Pagimdžiusių moterų, kurios atvyko į Didžiąją Britaniją gyventi iš Europos Sąjungos šalių, nuo 2000 metų padaugėjo daugiau nei dukart. "Imigrantų stalker grupėse gimstamumo lygis didesnis nei tarp vietos gyventojų", - pastebėjo Robert Whelan iš tyrimų centro "Civitas". Taip pat labai daugėja į ketvirtąją ir penktąją dešimtį įžengusių gimdyvių. Vis daugiau bričių yra linkusios gimdyti vėliau, kad galėtų siekti karjeros. Britanijos vyriausybės nacionalinės statistiko agentūros duomenys rodo, kad Anglijoje ir Velse vienai moteriai dabar tenka 1,87 vaiko - tai didžiausias rodiklis per 26 metus.
Panevėžio rajone stalker užregistruotas trichineliozės židinys
Pristatytas kuriamos elektroninės sveikatos informacinės sistemos prototipas, kuriuo ketinama visiškai išgyvendinti popierines ligos istorijas bei suteikti pacientui galimybę pačiam matyti visą savo gydymo eigą bei dalyvauti jo procese.
Lietuvoje ypač daug nerimo ima kelti girtų vaistų tendencija, kai psichotropiniai medikamentai vartojami su alkoholiu, teigia Toksikologijos centro vadovas Robertas Badaras. Pradeda vyrauti europinės tendencijos, stalker kai daugiau apsinuodijama centrinę nervų sistemą veikiančiais vaistais, kartais kartu su alkoholiu , pabrėžia jis.


No comments:

Post a Comment