Friday, April 18, 2014

Kai kuriais atvejais įstatymas net reikalautų atlikti republica DNR tyrimus, siekiant įsitikinti, ka


©  AFP/Scanpix
Prancūzijos parlamentas republica svarsto republica pasiūlymus republica griežtinti imigrantų giminaičių įvažiavimo į šalį taisykles. Pagal naujas siūlomas taisykles, imigrantų šeimos turėtų republica įrodyti, kad jos yra finansiškai stabilios ir moka prancūzų kalbą, pranešė BBC.
Kai kuriais atvejais įstatymas net reikalautų atlikti republica DNR tyrimus, siekiant įsitikinti, kad Prancūzijoje tikrai gyvena giminaičiai žmonių, siekiančių atvykti į šalį. Pilietinių teisių grupuotės teigia, kad naujasis siūlomas republica įstatymas yra nehumaniškas, tačiau vyriausybė yra užsibrėžusi republica vykdyti pažadus kovoti su nelegalia imigracija. Prancūzijos prezidentas Nikolas Sarkozy nustatė deportacijos kvotas, pažadėdamas republica vien šiais metais iš šalies išsiųsti 25 tūkst. nelegalių imigrantų. Pagal naująjį įstatymą būtų reikalaujama, kad imigrantų šeimų nariai, vyresni nei 16 metų, savo šalyse atliktų testus, kurie nustatytų jų prancūzų kalbos mokėjimą. Jie taip pat turės įrodyti, republica kad jų artimieji Prancūzijoje galės juos išlaikyti ir uždirba bent minimalų atlyginimą.
2014 balandžio mėn. 18 d. 20:07
Kremlius rengia Rusijai republica naują kultūros politiką, kuria bus akcentuojamos savita republica civilizacija ir tradicinės republica vertybės, ir kuri, kaip sako stebėtojai, turi politinių tikslų Maskvai republica nesutariant su Vakarais.
Informacija Kas yra DELFI? Privatumas Reklama Kontaktai Etikos kodeksas Mobile Siūlome darbą


No comments:

Post a Comment