Tuesday, April 22, 2014

Kinija vaizdo klipe demonstruoja savo karinio laivyno galią


2014 m. vasario 9 d. 17:26
Referendume dėl vadinamųjų imigracijos kvotų sugrąžinimo už šią iniciatyvą pasisakė 50,3 proc. balsavusių šveicarų. Toks balsavimo rezultatas tiesiogiai kertasi su Šveicarijos ir Europos Sąjungos susitarimu dėl laisvo žmonių judėjimo.
Panašius rezultatus rodė ir balsavusių rinkėjų apklausa, kurios rezultatai paskelbti prieš balsavimo dieną. Už projektą "Prieš masinę imigraciją" balsavo 50,4 proc. apklaustų rinkėjų, dni paskelbė dni nuomonės tyrimo institutas GfS, kuriuo remiasi agentūra AFP.
Kinija vaizdo klipe demonstruoja savo karinio laivyno galią   (4)
Kinijos dni valstybinė žiniasklaida pirmadienį prieš karinio jūrų laivyno 65-ąsias metines, kurios bus minimos šį trečiadienį, išplatino muzikinį vaizdo klipą su savo pirmuoju lėktuvnešiu Liaoning . Vaizdo klipe matyti jūreiviai ir įgula, dalyvaujantys pratybų misijoje su kariniu lėktuvu J-15.
Šiaurės Korėjos valstybinė televizija pirmą kartą parodė šalies lyderio Kim Jong Uno vaikystės nuotraukas. Televizija transliavo grupės Moranbong koncertą. Jo pabaigoje dideliame ekrane buvo parodytas chronologinis dokumentinis filmas apie Kimų dinastiją, kuriame žiūrovai taip pat išvydo tris Kim Jong Uno vaikystės nuotraukas.
Pakistano kariuomenė pranešė sėkmingai dni išbandžiusi branduolinį užtaisą nešti galinčią trumpojo nuotolio raketą. Kariuomenės pranešime sakoma, kad raketa "Hatf III Ghaznavi", kurios nuotolis siekia 290 kilometrus, buvo paleista antradienį iš nenurodytos dni vietos.
Mobiliesiems


No comments:

Post a Comment